Loading

Fotografiranje vjenčanja

Vjenčanja kroz oko objektiva Studia Kontuš uvijek rezultiraju jedinstvena te zadovoljavaju vrhunske profesionalne i estetske standarde u ostvarivanju zamisli i želja svakoga klijenta. Naš pristup je dokumentarno fotografiranje vjenčanja i svaki zadatak doživljavamo kao novi umjetnički izazov kojim nastojimo zabilježiti najčarobnije trenutke toga dana, te ga u potpunosti uskladiti sa vizijama mladenaca.

Fotografije nastale s našim potpisom ostavljaju dojam neposredne bliskosti sa subjektima, te iako nastojimo biti što diskretniji, u suštini uvijek smo prisutni i u svakom momentu pored vas. Prisutnošću dvoje fotografa tijekom vjenčanja garantiramo iznimno pažljivo praćenje svakog vama važnoga trenutka. Oduvijek smo bili pobornici fotografije koja odiše spontanošću, stoga izbjegavamo poziranja te forsirana i klasična vizualna rješenja. Vođeni spontanim tipom fotografija, u ponudu našeg studia uvrstili smo i Fotkaj se photo booth kabinu, koja je odlični dodatak svakoj zabavi s neograničenim zabavnim i personaliziranim slikama te raznim maštovitim rekvizitima. Photo booth je neizostavan dodatak ne samo na vjenčanjima, već i na različitim vrstama prigoda kao što su rođendani, promocije i poslovni događaji.

Kako je fotografija dokaz stvarnosti koja, ako se zaboravi, ostaje samo kao prošlost, naš pristup fotografijama obuhvaća i duboke psihološke sadržaje, posebice kada je riječ o fotografijama vjenčanja. Najčešće takve fotografije nose u sebi emocionalnu težinu, ali to ovisi ponajprije i o spremnosti i senzibilitetu fotografa da ovjekovjeći određene vremenske fragmente. Studio Kontuš u tom smislu, i u domeni vjenčane fotografije, s punim pokrićem može se pohvaliti zadovoljnim i sretnim mladencima. Jedan od razloga tome je stalno ulaganje u svoje znanje, dok ljubav i predanost prema onome što radimo stvara povjerenje i nedvojbeno je najbolja garancija za profesionalno izvršen posao.

Kontuš je fotograf s vrlo istančanim uskusom i smislom za lijepo i koji zna uhvatiti trenutak koji vas ostavlja zapanjenim i oduševljenim. To su trenuci koji pokazuju osjećaje, ljubav, radost, veselje i oduševljenje. Gledajući takve fotografije i sami osjećate ushit ili radost trenutka i proživljavate te trenutke ako imalo poznajete osobe koje su fotografirane. Svojim iskustvom ali i smislom, on i njegov tim u svakom trenutku vjenčanja znaju osjetiti kad bi se mogli dogoditi predivni kadrovi i takvi trenuci su nezaobilazni u njegovim radovima. Taj smisao i osjećaj je jedna izvanredna Kontuševa kvaliteta koja ga razlikuje od ostalih footografa koji pokušavaju uhvatiti takve trenutke.

Portretiranje mladenaca je poza koja je u vjenčanom albumu nezaobilazna i naravno da će se i takve lijepe fotografije naći u njegovom vjenčanom albumu. Međutim, osjećaji i raspoloženja su osnovni elementi u kojem Igorov rad možete doživjeti kao vrh dokumentarnog fotografiranja.Arsen Maršanić